Velkommen til Din Lokale Behandler

Jeg har arbejdet denne branche en del år og har et meget stort netværk af behandlere i hele landet. I den forbindelse har fundet ud af hvor svært det er for mange behandlere at komme ud til nye kundeemner. Der er i dag ingen fælles struktur for markedsføring af behandlere. Derfor er det kun meget få behandlere som har succes med deres virke. En ting som har været meget vigtig for mig i opbygningen af Din Lokale Behandler er prisen, den skal være lav, derfor kun 800 kroner plus moms om året for hele pakken, det betyder at alle kan være med. Behandlere brænder for det de gør og skal derfor ikke bruge deres dyrebare tid på markedsføring. Mit team og jeg har brugt rigtig timer på dette projekt, det opdager du når du høre eller læser om konceptet. Du kan læse eller se videoen i herunder.

Ha en fantastisk dag Jens Hannesson


Den fysiske platform

Din Lokale Behandler består af 99 hjemmesider. Hoved hjemmesiden hedder dinlokalebehandler.dk og de 98 hjemmesider er lokale by hjemmesider. Det vil sige at alle byer i Danmark har deres egen behandlerhjemmeside. Eks. Helsingør : helsingor.dinlokalebehandler.dk

De 98 hjemmesider er identiske og er opbygget på en måde som animerer folk til at komme igen. På forsiden er der lokale sundhedsrelaterer nyheder som kommer fra os eller jer lokale behandlere, så har du en spændende nyhed som kunne være interessant for borgene i din kommune, så kan du selv lægge en artikel op(kræver godkendelse), eller sender den til os. Der skal altid være et billede til at støtte op om artiklen.

Der findes flere muligheder før søgning på hjemmesiden. Til højre på hjemmesiden kan borgere finde deres behandler ved at søge i kategorier og i toppen kan man søge med ord og kategorier. Klikker man i menuen i toppen på ‘Alle behandlere i kommune’ får man flere søgemuligheder ligesom man kan se alle behandler i en lang række.

Uddannelse – find det på dinlokalebehandler.dk. På vores hoved hjemmeside finder du alt den information du har behov for. Du kan også se videoer og guides. En nyhed på vores dinlokalebehandler.dk er at her kommer du til at finde alle uddannelsessteder inden for vores branche. Så ønsker du at udvikle dig som behandler så finder du disse uddannelsesdel so m ønsker at være en del af dette koncept.

Din Profil

På de lokale hjemmesider får hver behandler en meget professionel og søge optimerer profil som lever op til nutiden standarder. Alle behandlere er lagt ind i kategorier så nye kunder nemt kan finde frem til den behandler man ønsker. Når du har oprettet din profil kan du altid logge ind i toppen (Log Ind)

Markedsføring.

Google markedsføring. Hele konceptet er målrettet googles søgemaskiner. prøv eks. at skrive ‘Behandler Helsingør’ i Google og i vil se at vi ligger på side 1. Når de lokale hjemmesider udvikler sig med flere behandlere og mere tekst kommer vi at toppe på alle søgeord i Google.

Facebook annoncering. Når vi er mange nok på en behandler hjemmesidde begynder vi at køre lokale Facebook annoncer så vi kommer helt ind i folks stuerne.

TV2 reklame. Når vi har det landsdækkende behandlernetværk oppe og køre begynder vi at annoncerer på TV2. Så er vi helt sikker på at alle i Danmark ved hvor de skal finde deres lokale behandler. Denne form for annoncering er meget omkostnings krævende og bliver ikke sat i værk før vi er omkring 15.000 behandlere i det landdækkende netværk.

Lokale virksomheder. Når der er omkring 200 behandlere på en lokale by hjemmeside og alle kategorier er fyldt ud kontakter vi de største virksomheder i byerne og tilbyder dem en rabatordning hos vores behandlere. 10% på de services i har. Vi tilbyder også virksomhederne at vores behandlere kan komme til deres virksomheder. Dette gøres på tilbud fra kunde til kunde. Derfor er det vigtigt at du som er tilknyttet fortæller os om du ønsker at arbejde uden for klinikken og hvilke dage.

Syntes du det lyder spændende så klik på linket (Tilmeld Behandler) på forsiden.

Vi er i skrivende stund ikke på plads med alle 98 by hjemmesidder men vi arbejder på sagen.