Diætist Lone Lindegaard Nordin

Vores Diætist

Diætist

Kontakt information

Firma navn
Vores Diætist
Kontakt person
Lone Lindegaard Nordin
Adresse
Bakkevej 2 a
Postnummer og by
3070 Snekkersten
Telefon
CVR nummer
30634888
Sociale Medier

Om klinikken

Få hjælp til varigt vægttab

Mange har prøvet at tabe sig både 5 og 10 kilo. Nogle mere! Men næsten lige så mange har prøvet at tage det hele på igen. Book en tid og få hjælp til et varigt vægttab med udgangspunkt i dine vaner og din hverdag.

Jeg hedder Lone Lindegaard Nordin. Jeg er autoriseret klinisk diætist, og jeg har mange års erfaring med diætbehandling og kostvejledning i forhold til især overvægt, hjertekarsygdomme, PCO/PCOS, diabetes og irritabel tyktarm. Men jeg har også arbejdet med for eksempel sportsernæring og kost til gravide og ammende.

Jeg er uddannet Klinisk diætist, Cand. comm. og Ph.d. i Sundhedspædagogik, og jeg har arbejdet med vejledning, undervisning og forskning i relation til mad, motion og sundhedsfremme i

mere end 30 år. Jeg har været ansat i sundhedssektoren, i uddannelsessektoren og i sundhedsfremmende organisationer. For eksempel som:- Klinisk diætist på Rigshospitalet, Hvidøre diabeteshospital og hos Diætisthuset. - Nutrition Manager hos Van Den Bergh Foods med ansvar for oplysning om hjertekarsygdomme og fedtstoffer. - Projektleder i Hjerteforeningen med ansvar for klubben Rumlerikkerne: Børn, Mad og Motion. - Adjunkt på Århus Universitet med fokus på sundhedsfremme i relation til mad og motion.

Min uddannelsesmæssige baggrund og erfaring er din garanti for, at en behandling hos mig er baseret på videnskabelig evidens samtidig med, at den tager udgangspunkt i din hverdag og dine erfaringer.

Jeg er med dig fra start til slut. Men det er dit liv, og det er dig, der bestemmer!

Billeder

Kort