Charlotte_Portraet-2

Psykoterapeut & Stresscoach

Psykoterapi og psykologi Stress Coach

Kontakt information

Kontakt person
Charlotte E. Wittendorff - Velværehuset
Adresse
Stengade 5A
Postnummer og by
3000 Helsingør
Telefon
CVR nummer
41423633

Om klinikken

Ro, balance, nærvær, glæde og livfuldhed 

Disse værdier står højt på ønskelisten hos de fleste. Hvad står øverst på din ønskeliste? Hvad holder dig tilbage? Har du brug for støtte til at komme videre?

At arbejde med dig selv er starten på en spændende og lærerig rejse, hvor du tager hånd om dig selv og arbejder hen imod det liv, du ønsker og jeg følger dig gerne et stykke af din vej. Terapi, stresscoaching og yoga er forskellige veje, men hver især en investering i dig selv og din fremtid.

Jeg har klinik i Velværehuset, beliggende centralt i Helsingør, men jeg tilbyder også onlinesessioner.

Stress er skadeligt for dit helbred

Ofte er stress en ubevidst tilstand, men kroppen ved besked lang tid før, du selv bliver bevidst om, hvad der er på spil. Den larmer og den larmer, mere og mere.

Stress går IKKE over af sig selv, ved at bide tænderne sammen og trække på viljestyrken, og nogle gange går det først op for os, hvor stor en belastning, vi har været udsat for, når kroppen eller psyken begynder at sige fra.

Jeg tilbyder et anerkendt og efterforsket koncept. Hvis du ønsker at leve et mindre stressfyldt liv og mindske dine stresssymptomer væsentligt, er det min opfattelse, at det er nødvendigt at finde frem til de bagvedliggende årsager og få nogle redskaber til at håndtere disse faktorer mere hensigtsmæssigt. Stresscoaching kan derfor være en genopvågning til et ”nyt” og mere bevidst liv.

Terapi til at opnå større livskvalitet

Mange oplever på et tidspunkt i deres liv at have brug for støtte til at komme videre. Det kan være forårsaget af en livskrise, manglende livsglæde, vanskellige relationer, svære og uhåndterbare følelser. Det kan også være, at du havner i de samme uønskede konflikter og følelser gang på gang og ser et mønster, du godt kunne tænke dig at bryde med, eller noget helt andet. Intet er for stort eller for småt.

Når vi søger mening i vores liv, støtter nogle sig til deres tanker, analysering og holdninger, imens andre kan føle sig revet med af deres følelser.

Mit sigte er, sammen med dig, at skabe et trygt rum, hvor du har mulighed for at bringe det ind, som fylder og er vigtigt for dig. Terapi er måske din vigtigste investering. En investering i dig selv og din fremtid. Det at gå i terapi kan være en spændende og livsforandrende proces.

Yoga en måde at passe på dig selv

Mit ønske med min yogaundervisning er at skabe et rum for dig. Et rum hvor det kun handler om dig, hvor du lader op, træner og styrker dig selv og din krop. Hvor du kan lade blikket vende indad og skabe større kropsbevidsthed og dermed en indgang til dit eget indre kompas.

Det der kommer på spil i yogalokalet vil ofte være noget, du kender til i dit liv udenfor yogaen. Det kan for eksempel handle om utålmodighed, perfektionisme, at måle sig med andre, holdning, vejrtrækning og meget andet.

Mit sigte med min undervisning er derfor også at skabe en bevidsthed, der kan bringes med dig ud af yogalokalet.

Video præsentation

Billeder

Kort

Adresse
Stengade 5A