331618890_647909580425880_3138090216078046412_n

PhysioLab ApS

Fysioterapeut Massør

Kontakt information

Firma navn
PhysioLab ApS
Adresse
Søndre Strandvej 40, st.tv
Postnummer og by
3000 Helsingør
Telefon
CVR nummer
43567772
Sociale Medier

Om klinikken

Kroppen er selv den bedste behandler.

Med manuel behandling og fysioterapi, har vi mulighed for at give din krop de bedste forudsætninger.

Hos PhysioLab er vi alle forskellige i vores tilgang til behandling, men fælles for både Stig, Tobias og Sara er, at alle tænker holistisk og har en manuel tilgang til behandlingen. Vi tror ikke på, at der kun er en vej til succes, eller til at opnå den mest optimale behandling af det, eller de problemer, du måtte komme med.

Udover vores manuelle behandlingsteknikker, bruger vi også ofte ultralydsscanning for at sikre, at vi får stillet den rigtige diagnose fra starten. Vi bruger laser og fokuseret shockwave, for at hjælpe helingen på vej.

Mobilitet, stabilitet, styrke og fart

Alle vores behandlere har baggrund i sportsverdenen og er interesseret i specifikke bevægelsesmønstre. Vi har derfor stor erfaring med akutte skader og sportsskader.

Hos Physiolab arbejder vi med alle typer af patienter, og det er vigtig for os, at du kommer tilbage til hverdagen, arbejdet eller din sport i en bedre udgave, end da du kom.
Mobilitet, stabilitet og styrke, er alle elementer, der skal til, uanset om du skal genoptræne efter en skade eller forsøge at blive bedre og mere funktionel i din sport.
To træningsforløb hos Physiolab er aldrig ens. Vi bruger en del tid på at undersøge og blive klogere på, hvordan din krop arbejder, så vi, via træning, kan hjælpe den til at blive mere mobil, stabil og stærkere, for bedre præstation.

Transportmuligheder til klinikken

PhysioLab holder til på Søndre Strandvej 40, st., 3000 Helsingør. Kommer man i bil, er der parkeringsmuligheder ved Stejlepladsen (gruspladsen lige nedenfor bygningen) og på vejen lige ovenfor. Herfra har man 40 meter gang op ad bakken mod bygningen. Er man udfordret med en skade og parkering, er der nogle få pladser tættere på, som vi kan bruge ved behov. Kontakt os for at høre mere herom. Kommer man fra Helsingør Station kan man tage bus 388, som tager 10 min med bus stoppested lige ude foran. På gåben tager det 15 min fra Helsingør Station.

Video præsentation

Billeder

Kort

Adresse
Søndre Strandvej 40