Asger nymann Nielsen Nordsjællands Psykologhus

Nordsjællands Psykologhus

Kognitiv Terapi Psygolog Psykoterapi og psykologi

Kontakt information

Kontakt person
Asger Nielsen
Adresse
Hovedvagtsstræde 2C
Postnummer og by
3000 Helsingør
Telefon
CVR nummer
43062379

Om klinikken

Nordsjællands psykologhus tilbyder evidensbaseret kognitiv adfærdsterapeutisk behandling af angstlidelser, OCD, depression og autisme hos børn, unge og voksne. Vi har ligeledes stor interesse og viden indenfor almenpsykologiske problemstillinger relateret til parforhold, jalousi, lavt selvværd og selvtillid, vrede, vaner, valg og identitet.

Klinikken drives med det formål at tilbyde psykoterapeutisk behandling og psykologiske undersøgelser af høj faglig kvalitet, og hvor behandling og undersøgelse tilrettelægges efter bedste praksis på det givne område.

At terapi er evidensbaseret betyder, at de metoder, du møder i vores klinik, er efterprøvede, og at der er lavet større kontrollerede studier af deres effekt på den problemstilling, du søger behandling for.

Dette sikrer, at du i vores klinik vil modtage den mest præcise og korrekte identificering af dine psykologiske udfordringer, og at den behandling, du modtager, er den bedst mulige.

Kognitiv adfærdsterapi er en redskabsfokuseret terapiform, som baserer sig på et samarbejde mellem klient og psykolog, hvor nye færdigheder øves mellem de enkelte samtaler.

Det betyder, at du allerede fra de første sessioner vil blive introduceret til redskaber og værktøjer, der kan forøge din mestring og håndtering af de problemer, du har søgt behandling for.

Billeder

Kort

Adresse
Hovedvagtsstræde 2C