fgfghgfh

Menla Akupunktur Klinik

Akupunktør

Kontakt information

Kontakt person
Anders Dupont
Adresse
Sct. Olaigade 17 C, Baghuset
Postnummer og by
3000 Helsingør
Telefon
E-mail
Hjemmeside
CVR nummer
27885748
Sociale Medier

Om klinikken

En behandling tager en time.

Behandlingen starter typisk med en forsamtale om dit sygdomsforløb og symptomer. Der spørges også ind til øvrige forhold for at skabe yderlige forståelse for årsager og sammenhænge, da behandlingen inkluderer hele mennesket. 

Diagnose og behandlingsforløb stilles på baggrund af mangeårige erfaringer med tusindvis af klienter og de klassiske metoder indenfor TCM (Traditionel Chinese Medicine) herunder pulsdiagnose og tungediagnose.

Nålene placeres, mens du ligger på en behageligt opvarmet briks. Alt efter din individuelle behandling ligger du typisk let påklædt, i løst tøj eller undertøj med et tæppe over dig. Herefter hviler du, mens nålene virker, i cirka 40 – 60 minutter. I visse tilfælde suppleres med varmlamper, cupping eller moxa. 
Efter behandlingen tilbydes du et glas vand, der afregnes og vi bestiller evt. en ny tid.

Det optimale behandlingsforløb består typisk af minimum 3-4 gange med et ugentligt interval. Alt efter den individuelle situation kan der være tale om færre eller flere gange.

Du skal huske at drikke godt med vand efter behandlingen, da det vil støtte den helingsprocess, som en behandling sætter igang.

Der arbejdes naturligvis altid med sterile nåle.

Billeder

Kort

Adresse
Sct. Olaigade 17 C