820827_341472959294379_782755858_o

Kranio sakral terapeut – Karin Sulsbrück

Kranio Sakral Terapeut

Kontakt information

Firma navn
Karin Sulsbrück Fysioterapi ApS
Kontakt person
Karin Sulsbrück
Adresse
Stengade 41b
Postnummer og by
3000 Helsingør
Telefon
CVR nummer
27918301

Om klinikken

Velkommen til Karin Sulsbrück - Kranio Sakral terapi i Helsingør.

Netop det hele menneske har været en rød tråd gennem mit virke. Det er min overbevisning, at er vi i balance i krop og sind har glæde og harmoni letter ved at flytte ind.

Balance skabes på mange måder. Blandt andet gennem en velfungerende krop og nervesystem samt et frit åndedræt. Åndedrættet er bindeleddet mellem krop og psyke!

En anden vigtig ”balancefaktor”, er hvordan vi håndtere emotioner og stress i vores hverdagen. Her er gode og enkle redskaber fine at have.

Det hele menneske har således medvirket til min interesse og indsigt i stress. Hvordan denne tilstand fragmenterer os, så vi mister fodfæste og mening. Dette gælder også børnene. Jo tidligere vi kan gribe ind hvor ubalance, manglende trivsel og dermed stress er tilstede, des bedre og hurtigere vil barnet indlære og trives fysisk, psykisk som socialt.

Yoga og dens filosofi er kommet til at betyde meget i min opfattelse af livet og mennesket. Endnu et syn på hvordan alt hænger sammen og indbyrdes påvirkes af hinanden. Gennem Kranio-Sakral terapi, Coaching og yoga skaber jeg harmoni og balance mellem krop, sind og ånd.

Således skabes der igen fundament for trivsel og glæde.

Video præsentation

Billeder

Kort

Adresse
Stengade 41B