95098079_1119016681798488_174405444930895872_n

Klinik for Fodterapi v/ Lene Zillmer

Aut. Fodterapeut Fodpleje

Kontakt information

Firma navn
Klinik for Fodterapi
Kontakt person
Lene Zillmer
Adresse
Søndre Strandvej 102. sal
Postnummer og by
3000 Helsingør
Telefon
CVR nummer
18190605
Sociale Medier

Om klinikken

Vi er 2 statsautoriseret fodterapeuter som både behandler på klinikken i Helsingør og vi tilbyder også hjemmebehandling.

Almindelig fodbehandling: Korrekt negleklipning og slibning af neglene så der ikke er skarpe hjørner eller kanter, neglebånd tilrettes. Hård og tør hud beskæres og slibes. Ligtorne fjernes og aflastes hvis dette er nødvendigt. Behandlingen afsluttes med grundig cremning af fødderne.

Gigt: Gigt er meget smertefuldt. Der dannes ofte hårdhud og ligtorne både på tæerne og under fødderne grundet hævet led og fejlstillinger. Vi beskærer den hårde hud og aflaster de ømme punkter på fødderne. Mange gigtpatienter har stor glæde af bløde aflastende indlæg til fødderne.

Nedgroede negle: Smerter i og omkring neglen skyldes ofte en nedgroet negl. Der kan i langt de fleste tilfælde påsættes en neglebøjle som retter neglen op. Bøjlen er en lille tynd metaltråd som formes efter neglen og limes fast ovenpå neglen. Behandlingen er smertefri og varer ca. 6 -10 md. hvor bøjlen hver ca. 6-8. uge skal korrigeres så neglen langsomt bliver rettet op.

Indlæg: Smerter i fødderne kan ofte skyldes overbelastning af knogler, muskler og led grundet fejlstillinger i fødderne. Vi vejleder om hvilke type indlæg der vil være optimale for dine fødder.

Diabetiker: Diabetikere skal være ekstra påpasselige med deres fødder grundet øget risiko for betændelse og nedsat følesans. Vi tilbyder en årlig fodstatus hvor blodomløb, følesans, fejlstillinger bliver gennemgået og vejleder grundigt ud fra dette. Sygeforsikringen Danmark giver tilskud.

Billeder

Kort

Adresse
Søndre Strandvej 10