marianne

Helsingør Akupunkturklinik

Akupunktør

Kontakt information

Kontakt person
Marianne Lundholm Jørgensen
Adresse
Kierboesvej 8
Postnummer og by
3000 Helsingør
Telefon
CVR nummer
28000049
Sociale Medier

Om klinikken

Akupunktur skal ikke kun opfattes som et alternativ til almindeligt brugt medicin, fysioterapi m.v., men også som et supplement – et ekstra redskab. Der er intet i vejen for at kombinere medicin og akupunktur.

Ofte bruges akupunktur som en sidste udvej, efter alt andet er afprøvet. Men akupunkturen er et udmærket redskab også i den akutte fase, hvor flere almindelige lidelser vil kunne helbredes med få behandlinger.

Hvordan foregår akupunkturbehandlingen?

Efter en indledende samtale lægger du dig, og jeg sætter meget tynde nåle i udvalgte akupunkturpunkter og dine av-punkter 🙂

Nogle nåle vil blive sat lokalt i forhold til problemet, og nogle vil blive sat andre steder.

Du kommer til at ligge og slappe af i ca. 30 minutter, hvorefter jeg fjerner nålene.

Hele besøget i klinikken varer 1 time.

Du bedes medbringe eget lagen og tæppe.

Skal jeg hvile efter en behandling?

Det er ikke nødvendigt at lægge sig efter en akupunkturbehandling, men hvis du undgår anstrengelser og tunge/svært fordøjelige måltider efter en behandling, øger det effekten.

Hvornår kan jeg se virkningen af akupunktur?

Der er ingen faste normer herfor, men ofte ses en bedring allerede efter få behandlinger.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Det er meget forskelligt hvor meget og hvor hurtigt, virkningen af akupunktur kan mærkes. Det afhænger bl.a. af problemets art og varighed. Det er vigtigt med en indledende samtale, hvor du og jeg får klarlagt årsagen til problemerne.

Er der nogen bivirkninger?

Blå mærker kan forekomme.

Bivirkninger forekommer ellers kun, hvis en akupunktør ikke har den fornødne viden om anatomi og stikketeknik. Jeg har mangeårig erfaring som sygeplejerske. Jeg har stukket tusindvis af patienter ?

Må jeg drikke kaffe lige før og efter behandlingen?

Brug af akupunktur frigiver bl.a. stoffet adenosin, som har en smertedæmpende virkning. Men koffeinen i kaffe ophæver den smertedæmpende virkning. Det er derfor en god idé at undlade at drikke kaffe i timerne før og efter en akupunkturbehandling.

Billeder

Kort

Adresse
Kierboesvej 8