58383102_10216828353754609_8547716171581882368_n

Sine Parez

Alternativ behandler Clairvoyance Healing Kropslæser Psykoterapi og psykologi Terapeut

Kontakt information

Firma navn
Sine Parez
Kontakt person
Sine Parez
Postnummer og by
3120 Dronningmølle
Telefon
Hjemmeside
Sociale Medier

Om klinikken

Jeg hedder Sine Parez og jeg hjælper dig med at forstå dig selv og din krop igennem Kropslæsning, terapi, healing og clairvoyant mentoring.

Kroppen husker ALT også alt det du ikke længer selv er i stand til at huske og går du med uarbejde følelser, mønstre, blokeringer, historier, så komme til altid til udtryk i din krop. Kropslæsning er et intuitivt system jeg har udarbejdet igennem mange års erfaring som alternativ behandler.

Jeg er ekspert i at skabe sammenhæng imellem krop og følelser, og i at aflæse kroppens mange historier og hvordan de påvirker den fysiske krop og hjælpe dig til at give slip og se dine mulighedder og dit potientiale.

Jeg tilbyder både 1:1 sessioner, online udviklings gruppeforløb, uddannelse og workshop.

Kropslæsning er et redskab til, at forstå det din krop fortæller dig, balance imellem den fysiske krop og dine følelser, at se dig selv og din krop som en helhed, at brug din krop som et stærkt redskab til selvudvikling.

Healing er et redskab til at give slip på gamle ubalancerede mønstre, sorg, stress og andet der ikke længer træner dig. Healing løfter dig og støtter dig i at være i kontakt med dig selv, så du kan mærke din essens og din livsvej.

Clairvoyance er et redskab til afklaring der kan hjælpe dig der hvor du sidder fast, eller der hvor du har brug for at se tingen lidt fra oven, se nye mulighedder og nye veje. Til en clairvoyance se jeg dig der hvor du er nu og dine mulighedder og du har mulighed for at stille spørgsmål.

Terapi er det redskab der binder alt som jeg laver sammen. Indsigt i sindet, indsigt i dine mekanismer, indsigt i hvordan du kommer videre fra A til B og videre i livet er en stor og vigtig del af mit arbejde. Alle mennesker har brug for at blive set, hørt, rummet og imødekommet.

Mit kommende online forløb "Krop & Manifestation" der starter 19. februar er bygget op omkring alle 4 elementer. Se videoen og hør hvad det handler om, eller læs mere her

Hvis du har lyst til selv at lære kropslæsning, så starter næste hold 5 marts. Læs mere her

Video præsentation

Billeder

Kort

Adresse
Dronningmølle Strandvej