IMG_1886-600×600 (1)

Hypnoterapeut Helle Brinch

Hypnoterapeut Psykoterapi og psykologi

Kontakt information

Kontakt person
Hypnoterapeut Helle Brinch
Adresse
Sct Georgsvej 17 A 3060 Espergærde
Postnummer og by
3060 Espergærde
Telefon
Sociale Medier

Om klinikken

MIN MISSION ER AT HÆLPE DIG TIL AT SKABE PRÆCIS DET LIV DU ØNSKER

Jeg er født i 1972, og har med en HD i Afsætning startet min karriere i mediebranchen, hvor jeg bl.a har arbejdet på TV 2 i 7 år.

Efter fødslen af min datter begyndte jeg at lide af søvnløshed. Denne lidelse varede i 5 år, hvor jeg opsøgte stort set al den behandling der fandtes. På et tidspunkt beslutter jeg selv at blive behandler og vælger at uddanne mig indenfor de områder der har hjulpet mig bedst.

Helle Brinch

Undervejs er det gået op for mig, at søvnløsheden var en “alarm” der forsøgte at “vække mig”, så jeg kunne leve mit liv ud fra min inderste sandhed. Jeg arbejder i dag holistisk og spirituelt, da det er min klare overbevisning, at vi må finde ind til sjælen, for at være i stand til at skabe vores liv i overensstemmelse med vores inderste sandhed.

I dag er min mission at hjælpe andre til at finde deres unikke essens, livsmission og at skabe præcis det liv de ønsker. Jeg tror på at alle de lidelser og blokeringer, der er i vores liv, kan vendes til positive styrker, som kan hjælpe os til at leve fuldt ud. Er du selvstændig eller leder, tilbyder jeg holistisk forretningsudvikling, så din passion og livsmission går op i en højere enhed med din virksomhed.

Video præsentation

Billeder

Kort

Adresse
Sct. Georgs Vej 17 A