l_27412c066f2b94c2c9dbca887ffbaa19

Kognitiv Terapi Helsingør

Kognitiv Terapi

Kontakt information

Kontakt person
Kognitiv Terapi Helsingør
Adresse
Fiolgade 10C, 1.sal
Postnummer og by
3000 Helsingør
Telefon
E-mail
Hjemmeside
Sociale Medier

Om klinikken

Vi har solid erfaring med behandling af bl.a. angst, depression, stress, OCD, spiseforstyrrelser, krise- og belastningsreaktioner. Vi tilbyder terapi for unge, voksne og par.

Vi har specialiseret os i kognitiv terapi og har mange års terapeutisk erfaring fra både privat praksis og psykiatrien. Kognitiv terapi vurderes ofte som den mest effektive behandling i dansk og international forskning. Derfor anbefaler Sundhedsstyrelsen, at klienter bør tilbydes kognitiv terapi.P4168960-670x503

Klinik for kognitiv terapi Helsingør består af psykolog Sabine Schrøder og psykoterapeut MPF Rikke Bay. Vi har flere års efteruddannelse indenfor kognitiv behandling og leverer gode og holdbare resultater. Vi holder os løbende ajour med den seneste forskning og modtager kontinuerlig supervision af vores arbejde. Det er din sikkerhed for, at du modtager den bedst mulige behandling.

Vælg Klinik for kognitiv terapi Helsingør når du har brug for en dygtig og erfaren kognitiv psykolog og psykoterapeut i Nordsjælland. Nedenfor kan du booke din tid online og læse mere om de problematikker, som vi arbejder med. Har du brug for mere information er du velkommen til at kontakte os  – velkommen.

Video præsentation

Billeder

Kort

Adresse
Fiolgade 10 C